Šta raditi u UAE

UAE su uzbudljiva atrakcija za turiste zbog nekoliko stvari koje možete da uradite dok ste u zemlji. Dubai je, na primer, grad koji je jedno od najposećenijih mesta u UAE. Ako ste sebi rezervisali obilazak UAE, možda ćete želeti da se dokotate mesta i aktivnosti koje se ovde preporučuju. I ne zaboravite da fotografišete svoja iskustva koristeći pametni telefon kao što je HONOR 70 kako biste imali trajne uspomene na vreme koje ste imali u zemlji.


Aktivnosti i mesta za odlazak u UAE


Burdž Kalifa

Šta raditi u UAE


Ako odete u Ujedinjene Arapske Emirate, prvo obeležje koje morate posetiti je Burdž Kalifa. Definitivno je turistička atrakcija zbog svog jedinstvenog inženjerskog dizajna. Zabeležena je kao najviša zgrada na svetu sa visinom od oko 828 metara. Takođe je uočeno da je ova struktura slobodna. Budući da je to najviši vrh napravljen od čoveka na koji možete da odete, Burdž Kalifa takođe nudi najdužu putne razdaljine u liftu kada ga vozite.

 

 Šta raditi u UAE

Šeik Zajed džamija


Još jedno popularno mesto koje treba posetiti u UAE je džamija šeika Zajeda. Možda ste videli džamije koje su pravile prethodne generacije. Džamija šeika Zajeda je sasvim drugačija jer je napravljena sa modernim konceptom na umu. Džamija je počela 1994, a završena 2007. Površina cele džamije šeika Zajeda je oko 12 hektara ili 30 hektara.


Kada posetite ovo mesto, napravite snimak najvećeg tepiha koji je napravio iranski umetnik Ali Kalići. Takođe bi trebalo da slikate lustere instalirane u džamiji.


 Šta raditi u UAE

Idi na plažu


Ako želite da se opustite i odmorite od uobičajenih iskustava u gradu, možete otići u Dubai i Abu Dabi na neke od najpoznatijih plaža koje možete pronaći. Možda ćete želeti da zakažete posetu ovim mestima oko novembra do maja kada je vreme sasvim dobro za kupanje i dobar ten.


Radi udobnosti i udobnosti, možda ćete želeti da odsednete u luksuznim odmaralištima koja se nalaze u blizini plaža u marini Dubai i Džumeira. Nabavite najviši smeštaj koji možete da priuštite kako biste imali dobar i opuštajući provod u UAE. Potrudite se da uživate i zabavite se na plažama u UAE.


 Šta raditi u UAE

Izađite napolje


Ako ste tragač za avanturama i želite da iskusite različite strane UAE, možda ćete želeti da posetite Džebel Džais. To je najviši vrh koji možete naći u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Za one koji vole te neravne terene, definitivno ćete uživati u pogledu i izazovu koji nude ovi planinski vrhovi.


Imate mnogo aktivnosti koje možete da uradite tokom boravka u Džebel Džais. Možda ćete želeti da isprobate najduži zip lajn na svetu, koji se zove Džebel Džais let. To je oko dva kilometra. Imaćete brzine do 100 kilometara na sat.   

  

 

Zakljuиak


Jedno od najboljih mesta koje možete posetiti i biti turista je UAE, posebno Dubai. Mesto je otišlo daleko od svojih skromnih početaka i sada otvara svoja vrata turističkim prilikama za ljude iz celog sveta. Možete otići na plažu, napraviti snimak Burdž Kalife koristeći svoj visokokvalitetni pametni telefon kao što je HONOR 70 UAE, posetiti šeika Zajed džamiju ili se samo zabaviti istražujući celo mesto. Pobrinite se da usput kupite suvenire.